AMCAR Norway Cruises 2015

AMCAR er en veldig kjent forkortning. Det står for American Car, og er en felles benevner for ulike treff, stevner og show med amerikanske biler. AMCAR Norway er en organisasjon som samler glade bileiere fra hele Norge – den eneste regelen for å være med er at man har en klassisk amerikansk bil stående i garasjen.

AMCAR Norway Cruise 2015 er et gigantisk biltreff for amerikanske biler som går av stabelen i sommer. Årets treff er historisk – det er akkurat 40 år siden interesseorganisasjonen AMCAR ble stiftet, og dette må selvsagt feires med et storslått cruise. Et cruise med amerikanske biler handler ikke om vann og hav- det handler om en uendelig rekke bileiere som kjører igjennom Norge og viser frem sine amerikanske klassikere til måpende tilskuere. Dette blir den råeste cruisingen i Norge noensinne, med mange tusen kilometer som skal bli tilbakelagt og tusenvis av vakre doninger som skal vises frem på over ett dusin destinasjoner.

Turen går gjennom hele Norge – fra Alta og Nordkapp til Kristiansand og Oslo. Har du en amerikansk klassisk bil stående, er det bare å melde seg på. Du får hotellrabatt og mange andre tilbud underveis, slik at du kan være uthvilt og mett gjennom de 40 dagene AMCAR Norway Cruise 2015 holder på.