Bil Norge – nyttig informasjon om bil


BilNorge er det største bilmagasinet her i landet. Magasinet utgis av Bilforlaget AS, det største spesialforlaget i Norge som spesialiserer seg på informasjon om bil. Bil Norge har så mye informasjon om ulike nyheter i bilverdenen at man kan sitte fast på portalen i en veldig lang stund. Her får du med deg utallige nyheter om bilshow og ulike arrangement, samt rykter om nye modeller.

BilNorge legger ut mange bilder av ulike doninger som både er til salgs og kun finnes som prototype. Her finner du mye nyttig informasjon om bil, uansett om du vurderer å kjøpe ny bil eller ser etter tilbehør. Du kan få med deg de nyeste lanseringene, få med deg oppdateringer og spionbilder, søke deg opp etter bilutstillinger, sjekke ut kule bilvideoer og lese deg opp på bilens historie.

Samtidig har Bil Norge et veldig brukervennlig søk etter bruktbil, der du kan finne gode priser på ulike populære modeller. De har samlet inn informasjon om ulike bilimportører i Norge, samt skrevet en stor mengde guider til kjøp av bruktbil og tester av nye biler. Bil Norge er alltid der det skjer – uansett land og tid. Alt du bør vite om biler finner du på den store bilportalen.